Zondagschool

Zondagschool de Zaaier
Op de zondagschool wordt op een eenvoudige wijze het evangelie van Jezus Christus verteld. Geprobeerd wordt om iedere keer de blijde boodschap zo te brengen dat alle kinderen het kunnen begrijpen. We leren de kinderen dat ze hun vertrouwen op God mogen stellen omdat de Heere ze het (doop) teken van Zijn verbond gegeven heeft. We proberen ze ook te leren luisteren naar wat God in Zijn Woord tegen hen te zeggen heeft. Op de zondagschool staat het vertellen van een bijbel verhaal centraal. Rond deze vertelling zingen we veel, overhoren we geleerd werk en bieden we verwerkingsmateriaal aan in de vorm van bijvoorbeeld een quiz.

Waar en wanneer?

Om de week houden we in Berea zondagschool van 14:00 – 15:00 uur. Kijk in de agenda op de website welke data er zondagschool wordt gehouden.

Voor wie?
Alle kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar zijn van harte welkom.
De leeftijden zijn verdeeld in 3 groepen. Hierdoor zijn wij in staat de lessen op het ontwikkelingsniveau van de kinderen af te stemmen. Elke groep heeft dan ook zijn eigen les- en verwerkingsmateriaal. Alle kinderen uit de buurt zijn uiteraard ook van harte welkom, zeker ook de kinderen van wie de ouders niet of minder meelevend zijn met onze gemeente.

Voor meer informatie kun je altijd even bellen of mailen met:
Janneke Vonk Noordegraaf
0180-665334
peterenjannekevn@gmail.com

Financieel ondersteunen
Het werk van de zondagschool kan je ondersteunen door een gift over te maken naar: NL63 RABO 0351 9208 38 t.n.v. Zondagschool de Zaaier of door een gift over te maken via de Appostelapp.