Welkom

Welkom op de website van de Hervormde Gemeente Ouderkerk aan den IJssel, behorende tot de Protestanse Kerk in Nederland (PKN). Hier vindt u informatie over onze kerkelijke gemeente. Elke zondag om 09.30 en 18.30 uur komen wij samen om met elkaar de Bijbel te bestuderen, te bidden en om God te loven en te prijzen.

Op deze website vindt u informatie over wie we zijn als kerk, wat we doen als gemeente en wat we geloven.

U bent van harte welkom! Heeft u vragen of opmerkingen over deze website of over onze kerkelijke gemeente, neem dan contact met ons op.

Let op! Voorlopig zijn de kerkdiensten alleen online te volgen.

Collecteren

Omdat er geen diensten worden gehouden wordt er ook niet gecollecteerd en veel uitgaven lopen door. Wilt u daarom uw bijdrage overmaken op het rekeningnummer van de kerkrentmeesters: NL28RABO0 351900225 t.n.v. Hervormde Gemeente Ouderkerk of door te drukken op de collecte online knop hieronder. U wordt dan doorgeleid naar een betaalpagina waar u uw gift meteen via iDEAL kunt betalen. Eén aandachtspunt hierbij. De betaling wordt gestort op rekening Stichting Derden Gelden ten name van Samen Goed Doen. Dit is een verzamelrekening, vanuit deze rekening worden de gelden overgemaakt naar de rekening van onze kerkelijke gemeente. De kerkrentmeesters zullen uw bijdrage verdelen over de diverse doeleinden en de diaconie.

Wij danken u voor uw gift!

DORPSKERK

Adres: